Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Läsa Twitter Utan Konto

August 22, 2021, 3:14 pm
  1. 12 funktioner på Twitter som du kanske inte känner till - Dagensanalys.se
  2. Twitter för nybörjare – så kommer du igång! | Heymo.se

Det kan röra sig om nyheter inom din bransch, tips om hur man enklast deklarerar. Ja, allt som du tror att dina följare kan ha nytta av! Blogginlägg, bilder och innehåll från dina andra kanaler. Hände det en rolig eller dråplig incident på jobbet där du spillde kaffe mitt under en föreläsning? Twittra och fråga om någon vet hur du ska få bort kaffefläckarna! Skriver du en blogg är twitter ett perfekt sätt att sprida innehållet till fler. Twitter är ingen reklamkanal utan handlar snarare om att delta i konversationer på samma villkor som andra användare. Använd en vardaglig, personlig ton när du talar med dina följare eller sänder ut tweets. Använd dig av 80/20 regeln. Du vill inte att ditt flöde endast ska var fullt med reklam om ditt företag eller hur? Men samtidigt vill du ju självklart ha nytta av ditt Twitter-konto. Då kan vi rekommendera 80/20 regeln. Den innebär att 20 procent av det du publicerar är ditt eget innehåll, resterande 80 procent bör utgöras av annat innehåll som dina följare kan tänkas uppskatta som guider, tips och råd även från andra aktörer!.

12 funktioner på Twitter som du kanske inte känner till - Dagensanalys.se

Det gör du genom att någonstans i meddelandet skriva ett nummertecken (#) och ämnet, exempelvis #journalistik. Om du ser en sådan hashtag i en tweet kan du klicka på den för att visa en lista över de senaste Twitter-meddelandena som är taggade med samma ämne. På så sätt är Twitter ett smidigt sätt att hänga med i diskussioner kring specifika ämnen. Vissa taggar blir mer populära än andra. Två exempel på populära taggar är #twittboll där folk pratar om fotboll på svenska och #svpol där svensk politik diskuteras. 5. Tre tips för att komma igång Följ många människor för att få en känsla för vad folk snackar om på Twitter och hur det går till. Delta i diskussionen! Det roligaste med Twitter är att det är socialt accepterat att börja prata med vem som helst, eller svara på vilket tweet som helst. Självklart med en trevlig attityd och med respekt. Återvänd till taggar du tycker är intressanta för att följa specifika ämnen. När det allmänna "tjattret" i huvudflödet blir för stort och övermäktigt är olika hashtags mer behagliga flöden att överblicka.

Twitter för nybörjare – så kommer du igång! | Heymo.se

Skriv ingen punkt efter. Det går att använda å, ä, ö, men det kan vara bättre att låta bli. Fakta: Ordlista för Twitter Twitter - betyder kvitter på engelska. Namnet på tjänsten som ibland, men inte så ofta kallas mikroblogg. Tweet - en tweet är det du skriver på Twitter. Den får vara Max 140 tecken. Twittring - försvenskning av tweet. Används sällan. Twittra - det du gör när du skriver en tweet. Retweeta - att skicka någon annans tweet vidare. Det finns en knapp för det. Tryck på den så får du valet att skicka med eller utan kommentar. Att retweeta betyder inte att man gillar inlägget, men en del kommer att uppfatta det så. Om din kommentar inte får plats utan att du tar bort saker ur det du kommenterar kan det vara bättre att länka till den aktuella tweeten. Tweetup - ett möte med flera twittrare i "köttvärlden", alltså inte på internet utan på en fysisk plats. Twitterati - eliten på Twitter. De med flest följare och störst inflytande. Fail whale - valen som förr visades när Twitter låg nere.

  • Läsa twitter utan konto free
  • Så twittrar du | Senioren
  • Läsa twitter utan konto email
  • Flög för nära solen
  • Läsa twitter utan kontor

Det senaste året har en mängd nya funktioner lanserats på Twitter. Några mindre uppdateringar som inte påverkar i stort hur Twitter används men även större som i grunden förändrar hur Twitters användare tar del av innehåll som nyheter, video, bilder och delar och diskuterar med varandra. Nedan listas 12 funktioner som du bör känna till för att få ut så mycket som möjligt av Twitter. Listan har tagits fram av Twitter/Sellbranch. 1. Omröstningar Allt från att av avgöra en het diskussion på kontoret till att reda ut vilken choklad som är den bästa, vilket en Tv-profil från England gjorde under 2016, Twitters omröstningar har blivit ett populärt sätt att få allmänhetens åsikt om viktiga och mindre viktiga frågor. Testa själv genom att klicka på "Lägg till omröstning" när du skapar din nästa Tweet. Lägg till din fråga, vilka svarsalternativen skall vara och hur länge omröstningen skall pågå (upp till 24 timmar). Svaren är anonyma och endast de som röstar kan se resultatet. 2. Personlig statistik Alla älskar känslan av att se sin Tweet explodera och bli delad och kommenterad, men visste du att du kan se exakt hur många visningar alla dina Tweets haft eller hur många nya följare de gav dig?

  1. Vw t3 säljes parts
  2. Flyg till geneve från
  3. Ulla winblad lunch meny
  4. Bra hotell i barcelona