Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Karlstad Kommun Jobb

August 23, 2021, 4:19 pm

Vi har även nattpatruller och en larmpatrull inom hemtjänsten. Våra verksamheter finns i de centrala delarna och ytterområdena i kommunen och pågår under hela dygnet. Som medarbetare hos oss arbetar du varierade arbetstider såväl dag, kväll som helg. Inom äldreomsorgen finns särskild nattpersonal, inom funktionsstöd är det vanligt förekommande med journatt. Vårdboenden/ Trygghetsboenden - Vårdboenden är riktade till kunder med demensdiagnos. - Trygghetsboenden är mer riktade till multisjuka kunder. Här bor främst de kunder som kan ha svårt att gå och förflytta sig själv, men även kunder med viss demenssjukdom. Du stöttar kunderna utifrån deras förutsättningar. Det kan innebära exempelvis städning, tvätt, dusch, hjälp vid toalettbesök och stöttning vid matsituationer. Din stöttning kan även bestå av att dela trevliga aktiviteter med våra kunder, såsom att läsa tidning, spela bingo, gå ut och gå eller fika. Hemtjänst Inom hemtjänsten arbetar du med att stöttar kunden till att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Gotlands kommun

Sortera efter: relevans - datum Sida 1 av 280 resultat Här visas jobbannonser som matchar din sökfråga. Ibland får Indeed ersättning från arbetsgivare för att Indeed ska kunna vara gratis för jobbsökare. Indeed rankar jobbannonser både utifrån arbetsgivares bud och utifrån relevans, till exempel dina sökord och andra aktiviteter på Indeed. Mer information finns i Indeeds användarvillkor. Butikssäljare 10% Drömmer du om att bidra till en aktiv livsstil? Då kan tjänsten som Butikssäljare hos oss vara din nästa utmaning! När du blir en i laget. Säljare sportkläder Du älskar att vinna och hatar att förlora. Du är lojal och ärlig. Du är motiverad och engagerad. Du tycker om att ta ansvar. Köksbiträde Extra sommarjobb Vill du jobba Extra hos oss på Bastard Burgers Karlstad i sommar? Som kock på Bastard Burgers är det högt tempo och stort fokus på kvalité som gäller. Sommarjobb Karlstad Buskhaga Hemservice Karlstad Tycker du om städning är social och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Buskhaga hemservice i Karlstad.

  1. Karlstad kommun job opportunities
  2. Karlstads kommun jobb
  3. Karlstad kommun job.com
  4. Karlstad kommun jobs online
  5. Räkna ut kroppsfett
  6. Eurovision 2018 bidrag en
  7. Lediga jobb i Karlstads kommun

Säljare Eco Safe Detta är ett distansjobb – där våra säljare arbetar hemifrån. Vi är i en expansiv fas och söker fler vassa personer till vår säljstyrka med ambition att växa in i en Team Leader-roll. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt egna säljteam. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna att växa hos oss, både i karriären och som person. Erfarne salgskonsulenter, der kan arbejde hjemmefra Modstrøm Danmark A/S Vores nuværende salgskonsulenter har stor glæde af at arbejde hjemmefra, og den virtuelle verden åbner op for mange muligheder. Rigtig mange er hjemme, og derfor er der ofte god tid til at tale om energi, naturen og økonomien - Tre ting som Modstrøm har fokus på. Vi tilbyder derfor hjemmearbejdspladser i denne periode. Vi forventer: Du har vindermentaliteten, som skal til for at få salg i hus Du er selvkørende og selvdisciplineret Du jagter salget og er energisk og servicemindet Kock Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad?

karlstad kommun hemtjänst jobb

Förskollärare Sångtrastens förskola Förskollärare Sångtrastens förskola Karlstads kommun Karlstad Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är... 24 timmar sedan Nytt Köksansvarig Köksansvarig Karlstads kommun Karlstad Kompetenskrav - Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig - Mångårig erfarenhet av matlagning - Erfarenhet av... 3 dagar sedan Lärarassistenter till barn- och ungdomsförvaltningen Lärarassistenter till barn- och ungdomsförvaltningen Karlstads kommun Karlstad Kom och väx med oss!

Jobs, Employment in Karlstads kommun - maj 2020 | Indeed.com

karlstad kommun äldreomsorg jobb

Då kanske du är… Vi är på jakt efter kundfokuserad systemutvecklare Vill du få in foten i yrkesbranschen? Har du ett stort intresse för kundfokus tillsammans med programmering? Då kan vi ha en tjänst till dig! Dina… 4 maj Statiker sökes till välkänt företag Har du ett brinnande intresse för byggbranschen? Har du ett särskilt intresse för beräkningar? Vill du få in foten på ett stort, etablerat företag i… Brokonstruktör sökes! Har du arbetat som brokonstruktör tidigare och vill bidra med dina kompetenser till detta välkända företag i Värmland? Är du en social och… Framtiden AB Drift & Underhåll Bilmekaniker sökes till välkänt företag! Arbetar du idag som bilmekaniker och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta på en arbetsplats där du har otroliga utvecklingsmöjligheter? … Utvecklare sökes Har du ett genuint intresse för programmering och vill få möjligheten att bygga på dina kompetenser inom området? Då kan du vara den vi letar efter, … Esquires Coffee Neighbourhood Care. Responsible Ingredients.

gotlands kommun

Ditt cv kommer det att finnas i intressebanken i tre månader. Registrera cv i intressebanken Vill du vikariera eller söka ett arvoderat uppdrag? Vi har några verksamheter som har egna vikariepooler där du också anmäla ditt intresse. Det finns även andra uppdrag som du kan söka. Du kan till exempel bli ledsagare, kontaktfamilj eller god man.

Inom Karlskoga kommun får du möjlighet att jobba i en spännande vardag med verksamheter som pågår dygnet runt, hela året. Oavsett om du arbetar med barn i förskolan, ger vård och trygghet åt äldre eller jobbar med projektledning inom IT så bidrar du till att göra Karlskoga till möjligheternas stad där det är bra att leva och bo. Karlskoga kommun söker medarbetare: 28 maj 2020 Förvaltningssekreterare till Socialförvaltningen Som förvaltningssekreterare är du en av nyckelpersonerna på kansli och ledning inom... 27 maj 2020 Lärare i idrott och hälsa till Kalbergsskolan Du är ansvarig för ämnet idrott och hälsa. I din tjänst kan det även ingå viss undervisningstid i... 19 maj 2020 Elevassistent till åk 7-9 på Bregårdsskolan Elevassistent till en elev som är i behov av stöd under sin skoldag på högstadiet. Tillsammans med... 18 maj 2020 Undersköterskor till hemvårdens nattpatruller Omvårdnadsarbete utifrån biståndsbeslut. Du har en viktig roll i direktkontakten med våra brukare... 15 maj 2020 Vårdlärare till vuxnas lärande Är du nyfiken, framåt och söker meningsfulla utmaningar så ska du söka till oss på Vuxnas lärande.... 14 maj 2020 Utredare till socialförvaltningen Vi söker nu en utredare till socialförvaltningens ledningskontor som vill vara med och utveckla... 13 maj 2020 Lärare i moderna språk och engelska till Österledskolan Du kommer att undervisa åk 6-9 i moderna språk och åk 7-9 i.