Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Kör För Alla

August 25, 2021, 7:32 am

Konerter etc. Posted in ´ Uncategorized Inga kommentarer Den som väntar på nåt kul…😀Hoppas att ni har provat att sjunga med under tisdagarnas livestream med Caroline, Heinz och Eddie. Det är ett kul alternativ till kören i dessa Coronatider👍😎Det ger oss en möjlighet att öva på vårens sånger och få "umgås" och skratta lite. Vi sjunger sånger som vi senare hoppas kunna uppträda Continue Reading Webkör på Facebook 9 kommentarer Vi kör livesändning på "Caroline af Ugglas Kör för alla" facebook tisdagar 18:30. Om du inte är med i gruppen kan det vara god ide`att anmäla sig om man är sångsugen. Live rep facebook 6 kommentarer Hej! Kl 18:30 på tisdag 31/3 kör vi livekör på facebook. Kör för alla Caroline af Ugglas. Vi testar! Det blir nog skitkul. C&H Lite info! Hej på er underbara människor. Vi saknar er så! Imorgon kommer lite info angående maratongigen samt att vi satsar på att forfarande ha konsert i Kungsträdgården den 20/5. Vi kommer att ha ett facebook/liverep med er på tisdag. Mer info kommer imorgon.

Kör för alla nyheter

  • Kör för alla stämmor
  • Kör för alla facebook
  • Apropå ingenting: Varför säger vi prosit när någon nyser?
  • Kör för alla yvonne
  • Felicia bergström mobbare
  • När Solen Färgar Juninatten (Testo) - Sven Ingvars - MTV Testi e canzoni
  • Som en skänk från ovan stream
  • Kör för alla! | Bims Blogg
  • Kör för allafrica.com
  • Det rätta virket alexander
  • Kör för alla home
  • Kör själv semester
kör för alla scala

Kör för alla

kör för alla stämmor kalender för 2013

Kalender för 2013

Titta!! Här hemma är våra hjärtan mycket varma när vi ser dessa fina bilder! . Kolla vad vi "kör för alla" Min fantastiska kör har åstadkommit Med våra välgö... renhetskonserter. Vi har / håller på att Bygga ett musik fritids i Rwanda. Titta alla instrument de nu fått!! Ni skall få se filmer imorgon! See More

VARMT VÄLKOMMEN TILL KÖR FÖR ALLA! Vi arbetar med en annorlunda sångteknik, så att alla kan lära sig sjunga. Även du som tror dig sjunga fult, falskt etc kan lära dig. Därför är detta en kör som alla kan vara med i. VISOR OCH MUSIKAL YVONNE AF UGGLAS I denna kör sjunger vi bl a kända visor, musikaler, schlagers m. m. Under årens lopp som röstspecialist, logoped och sångerska har Yvonne af Ugglas utvecklat sin röstträning till att övergå i sångträning. Den blir då både roligare och effektivare. LÄS MER HÄR! POP OCH ROCK CAROLINE AF UGGLAS I denna kör sjunger vi kända pop- och rocklåtar ackompanjerade av gitarr. Pop- och rockkören drivs av Caroline af Ugglas, välkänd skivartist. Hon är flitigt anlitad som sångcoach på events och på s. k. teambuilding. Caroline är utbildad tal- och sångpedagog. LÄS MER HÄR!

Kör själv semester

Kör för alla uppsala

Skriv ditt namn, var du bor och vilken stämma du sjunger. Senast måndag 27 april klockan 10. 00 vill vi ha ditt bidrag. På Facebook finns en instruktionsfilm där Pernilla Eskilsdotter visar hur det såg ut när hon skickade in sitt bidrag! P2 sätter ihop bidragen till en jättekör Efter deadline sätter vi på P2 ihop alla bidragen till en stor kör. Resultatet hörs i Klassisk morgon och P2 på hemväg på Valborgsmässoafton, 30 april. Dessutom klipper vi ihop en kollagevideo som vi publicerar på våra Facebook-sidor. Genom att skicka in din ljudinspelning/videoinspelning samtycker du till att P2 Sveriges Radio kan använda den i radio och för publicering på våra sociala medier. Frågor? Se de vanligaste frågorna och svaren nedan! Hur lyssnar jag och spelar in samtidigt? Många väljer att lyssna på ljudfilen på datorn samtidigt som de spelar in sig själva med mobilen. Hur vet jag om ljudfilen kommit fram? Kan du själv se filmen i ditt facebook-meddelande har det nått oss. Har det inte det, så prova att skicka filmen igen.

Vad menas med "Privat meddelande" på Facebook? På vår Facebook-sida så klickar du på den blå knappen med texten Skicka meddelande. Då blir det ett privat meddelande som inte syns offentligt. Min fil är för stor enligt Facebook – hur gör jag? Skicka filen via sprend eller wetransfer och fyll i mottagarnamn: så laddar vi ner filmen därifrån. Jag har inte Facebook men vill gärna vara med – hur gör jag? Kan jag sjunga ett annat arrangemang än det som ligger på hemsidan? Nej, för att det ska bli en så snygg helhet som möjligt vill vi att alla sjunger samma arrangemang. Hur är det med dragningar och tempo? Vi vill helst att alla sjunger enligt tempot som finns i exempelljudfilerna, även om lite individuell krydda såklart går bra. Vi är flera sångare som vill sjunga ihop. Kan vi skicka in ett gemensamt bidrag? Nej, vi vill att alla sångare skickar var sitt bidrag. Övriga frågor mejlas till (bemannad mån-fre 7-15)