Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

P3 Dokumentär Nya Avsnitt / Arkivet - P3 DokumentäR | Sveriges Radio

August 24, 2021, 1:16 pm
  1. P3 dokumentär nya avsnitt 24

Men under sista låten fylls dansgolvet av rök. I desperation hoppar många studenter ut genom fönstren. Andra blir fast i lågorna. Det kallas den största barnförflyttningen i världshistorien. 70 000 finska barn skickas till Sverige mellan 1939-46. För vissa blir det en räddning, andra möter en fullständig mardröm. En höstnatt 2007 skjuts två tonårskillar på en gård utanför Rödeby i Blekinge. En 15-årig kille dör. Skjutningen är kulmen på år av trakasserier, händelsen delar Rödeby och hela Sverige i två läger. P3 Dokumentär serie berättar om gängskjutningen på Vår Krog & Bar. Det är en historia om tystnadskultur, svartsjuka, hämnd, mord och droger. Avsnitt 1: Välkommen till Biskopsgården. P3 Dokumentär serie berättar om gängskjutningen på Vår Krog & Bar. Avsnitt 2: Vägen fram till skotten. P3 Dokumentär serie berättar om gängskjutningen på Vår Krog & Bar. Avsnitt 3: Attentatet P3 Dokumentär serie berättar om gängskjutningen på Vår Krog & Bar. Avsnitt 4: Jakten på mördarna. P3 Dokumentär serie berättar om gängskjutningen på Vår Krog & Bar.

P3 dokumentär nya avsnitt 24

  1. P3 dokumentär nya avsnitt 13
  2. Live: USA-valet 2016 - presidentvalet i USA avgörs i natt och du följer det bäst med DN - DN.SE
  3. Ostadighet och gungande yrsel
  4. Ägarbyte via app for iphone
  5. Springmask i slidan
  6. Robotgräsklippare bäst i test 2019
  7. Beställa mobilt bankid
  8. Svensk amatör sex
  9. Som köpte på engelska
  10. P3 dokumentär nya avsnitt 5
  11. Lollo och bernis
  12. Honda båtmotor test complet

För att få ett nytt kön i ID-handlingarna måste personen gå med på att bli steril. I januari 2001 skjuts Nicola, 16 år, till döds inne på en skoltoalett på Bromma gymnasium. Han dör innan ambulansen hinner fram. Bakgrunden till skottet visar sig vara ett bråk om en påse med valium.

Besättningen på Greenpeace-fartyget Rainbow Warrior ska snart ut och protestera mot provsprängningar av kärnvapen i Stilla Havet. De märker inte när två agenter placerar ut bomber på fartygets skrov. En novembermorgon 1944 försvinner gotlandsbåten S/S Hansa på väg mot Visby. I hamn väntar många anhöriga förgäves. Är det sabotage eller en krigshandling som sänkt Hansa? Vid lunchtid den 7:e november 2007 går 18-årige Pekka-Eric Auvinen in på sitt gymnasium i finska Jokela. Han har på sig en t-shirt med texten "Humanity is overrated" och i skolväskan ligger en pistol. Natten till den 9 juni 1995 drar tre påtända, tungt beväpnade män ut på en våldsam roadtrip genom Västsverige. De hotar, skjuter och tar gisslan. Turnén får ett dramatiskt slut - i direktsändning. Den 2 maj 1981 blir polisen Richard Helbush ihjälskjuten på en öde landsväg i USA. Gärningsmännen heter Bob Cox och Annika Östberg. Hon kommer att bli en av Sveriges mest kända brottslingar någonsin. Det är juni 1978 och stort studentfirande på Borås stadshotell.

21/11: Dubbelmordet på Ikea, av Matilda Blom och Ivan Solander. 5/12: Göran Kropp och dödsklättringen, av Karolin Axelsson. 19/12: Självmordsbombaren på Bryggargatan, av Sara Olsson. 2/1: Billdalsfallet, av Martina Pierrou. Vilken ser du mest fram emot? Har du tips? Kommentera gärna på P3 Dokumentärs sociala medier. Någon gång kommer en riktigt stor himlakropp att vara på kollisionskurs med jorden igen. Kan vi stoppa den? Större, farligare och mer destruktiva skogsbränder kommer att bli vanligare världen över i takt med att jorden värms upp. På många håll ser vi redan glimtar av framtiden. Coronaviruset har försatt oss i ett globalt undantagstillstånd. Vilken värld kommer vi vakna upp till när det här är över? Pandemin är ett faktum och sjukvårdssystem runt om i världen går på knäna. Parallellt med det rusar ekonomin in i en recession. Världen står inför stora problem som vi måste hantera för att överleva. Men istället för att hjälpas åt bråkar vi om struntsaker. Vad beror det på?

P3 ID berättar om Ivanka Trumps resa från glamourös it-girl på Manhattan till maktens absoluta korridorer i Vita Huset, när hennes pappa blir president i USA. Lyssna där poddar finns! DOKUMENTÄR FRÅN 2007. I ett desperat försök att ordna upp tillvaron beger sig Jonas Andersson till Bolivia för att smuggla hem kokain. Men han grips och förs till det ökända fängelset San Pedro. Polischefen Kapten Klänning är en känd profil i kampen för jämställdhet och kvinnors rättigheter. Men bakom fasaden köper han sex och våldtar utsatta unga tjejer.

Dramatiserade UFO-mysterier baserade på verkligheten med Moa Gammel Ginsburg som berättare. Ny säsong ute nu! 14-åriga Alma Diaz är försvunnen. Polisen söker i de norrbottniska skogarna utan resultat, men när reportern Jenny Ljungmark börjar gräva i fallet hittar hon sanningar som chockar ett helt samhälle. 14-åriga Alma Diaz är försvunnen. Polisen söker i de norrbottniska skogarna utan resultat, men när reportern Jenny Ljungmark börjar gräva i fallet hittar hon sanningar som chockar ett helt samhälle.

Avsnitt 5: Inga vinnare i det här. Sommaren 1988 väller flera tusen döda sälar in på Västkusten. En febril jakt på orsaken startar. Samtidigt kämpar Miljöpartiet för att ta sig in i riksdagen som första nya parti på 70 år. En ensam gärningsman med pistol och lasersikte skjuter mot malmöbor i skydd av mörkret. Flera dör eller skadas allvarligt och nästan alla offer har utländsk bakgrund. Hur ska mördaren stoppas? Veterinär Elis Sandberg vill bota cancer och uppfinner preparatet THX, gjort på kalvbräss. Sjuka människor vallfärdar till honom i hopp om räddning. Men fungerar verkligen medicinen? I april 1989 skakas småländska Stenberga av nya mordbränder. Pyromanen, som härjat i decennier, är tillbaka. Fallet är en gåta – och lösningen ska gå till den svenska kriminalhistorien. Det borde vara omöjligt. Men den 16:e november 1987 frontalkrockar två tåg i hög hastighet i Lerum utanför Göteborg. De överlevande tvingas fly från ett brinnande inferno. Det är 90-tal och Norge skakas av kyrkbränder och knivmord.

p3 dokumentär nya avsnitt 24
  1. Handbolls vm 2019 tv