Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Petterssons Gör Skillnad

August 23, 2021, 7:50 am
  1. Pettersson | Petterssons gör Sverige lagom!
  2. Gör egna visitkort
  3. Pettersson gör skillnad vivalla

Känslosam begravning av känd imam i Göteborg – dog i corona MEDIA. För en vecka sedan gick Imam Abdrirahmaan Sheikh Muhiadiin Eli bort i covid-19 efter en tids behandling på intensiven på Sahlgrenska sjukhuset. Imamen från Hisingen begravdes under fredagseftermiddagen i Göteborg, rapporterar SVT. Fortsätt läs Lämna en kommentar | Etiketter: journalistik, media, svt | Sparad i Inrikes, Journalistik, Media, Politik, SVT Citat av statsepidemiolog Anders Tegnell 16:e januari 2020, P1-morgon, Sveriges Radio Reporter: – Men i det här fallet för det har ju talats om eller i alla fall lite grann om att det skulle kunna smitta från människa till människa men det är inte fastslaget eller? Tegnell: – Nej det är inte fastslaget, det är möjligt att det har en liten sådan kapacitet men för att bli riktigt stort och allvarligt i sådana utbrott så måste virus vara ganska bra på att sprida sig från människa till människa och det är det helt uppenbarligen inte. Fortsätt läs 1 kommentar | Etiketter: anders tegnell, pandemi | Sparad i hot, Politik, Sjukdom, sjukvård, skatter Katastrof efter Katastrof INSÄNDARE.

Pettersson | Petterssons gör Sverige lagom!

Till Mikael Damberg, inrikesminister och Morgan Johansson, justitieminister Ditt svar på en mycket enkel och rak fråga angående det rasistiska våldet mot svenskar visar med all önskvärd tydlighet vilka fega och ryggradslösa politiker vi har i den svenska regeringen. Fortsätt läs 18 kommentarer | Etiketter: insändare, sandor herold | Sparad i Brottslighet, hot, inbördeskrig, Insändare, integration, Invandring, Islam, Migration - invandring, Muslimer, Politik, sharia Förtroendet för regeringen störtdyker INRIKES. Förtroendet för regeringen och myndigheterna dyker: "Något är på väg att hända" Förtroendet för regeringen sjunker med elva procentenheter till 48 procent i en ny Sifo-mätning, skriver Expressen. Fortsätt läs 22 kommentarer | Etiketter: inrikes, pandemi, skatter, socialdemokrati | Sparad i Åldringsvård, äldreboende, Brottslighet, Ekonomi, hot, Inrikes, Politik, Sjukdom, sjukvård, skatter, skatter S i Helsingborg bryter med SSU INRIKES. Socialdemokraterna i Helsingborg bryter banden till Ungdomsförbundet SSU.

LÄS!! Det värsta jag har läst! Personal erkänner: Så plågas patienterna Vi behöver se avslöjandena i Malmö som en väckarklocka för hela den svenska psykiatrin, inte ett isolerat undantag! Detta är så fruktansvärt, alla måste läsa det Hela jävla etablissemanget i Sverige måste bytas ut, SD 2018 #svpol Det vidrigaste jag läst på länge. Hur händer sådant här? Otroligt upprörande om hur våldskultur byggs. Mer gräv behövs. Ping @kennedianskt @KEkspong Fruktansvärt om läget i psykiatrin. Strålande av @mikaelfunke @sydsvenskan Det här ska ni läsa om psykiatrin i Malmö och Lund. Sydsvenskan. Personal erkänner: Så plågas patienterna "Patienter vittnar för Sydsvenskan om en psykvård som liknar den från förr. Den vi inte ville ha. " 41 självmord under vård sedan 2013! Sydsvenskan. Patienter i psykiatrin hånas och får öknamn Det finns riktlinjer för hur vård ska bedrivas. Följ dom! Mikael Funke har sett till att rösterna inifrån psykiatrin hörs klart och tydligt. Debatt på vid 11. 00 Detta är helt oacceptabelt!!

Gör egna visitkort

  1. Gör egna visitkort
  2. Gör en blogg
  3. Bröstförstoring free efter e
  4. Vårat eller vårt
barbie gör

Pettersson gör skillnad vivalla

En av hörnstenarna i en demokrati är allas fulla rätt att fritt uttrycka sina åsikter. Det respekterar jag oavsett om jag delar den framförda åsikten eller inte. Andra gör det inte, som ett exempel kan nämnas att en chefredaktör och ansvarig utgivare på en av Eskilstuna-Kurirens tidningar kallade kommentarsfälten för pissrännor. *** Så långt Eskilstuna-Kuriren frågor och mina svar. Eskilstuna-Kurirens faktaruta om Petterssons blogg. Där håller jag inte med om att vi är rasistiska eller högerextrema. Vi hyllar eller inte Nordfront. Däremot anser jag att islam är ett hot. Eskilstuna-Kuriren påstår alltså indirekt att FN sprider rasism.

Bildningsbyrån fån UR om den karismatiske poeten Gabriele D'annunzio som banade väg för fascismen. Han inspirerade Hitler att hälsa med armen i luften och lärde Mussolini att hålla glödande tal. Vad var det som förförde? Ett program av @mikaelfunke Så gick det till när fascismen föddes. Både Hitler och Mussolini kopierade honom. Lyssna på Bildningsbyråns dokumentär om Gabriele D'Annunzio - poeten bakom Hitlerhälsningen. Nuri Kino: "Det tog mig en halvtimme att köpa ett barn" via @SvD Efter vår granskning av misstänkt människohandel: polisen anmäler sig själv för tjänstefel Kan ni ta in allvaret? Polisen prioriterar bort de sålda flyktingbarnen - Sydsvenskan Helt igenom förfärliga missförhållanden som skildras av @SR_Kaliber I Bryt tystnaden föreslog vi flera åtgärder. Kaliber i P1 granskar psykvården, visar att unga tvångsintagna tjejer utsätts för sexuella övergrepp av patienter: Idag sände P1 Kaliber ett inslag om sexuella trakasserier inom slutenvården i Sverige. Bl a var PIVA Malmö granskat Våldtäkterna på psyket - #Kaliber #Sexövergrepp mot #flickor nonchaleras.

pettersson gör skillnad vivalla hur gör man glass