Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Ashley Tisdale Filmer Och Tv-Program

August 24, 2021, 8:06 am

Disney Publicerad 30 dec 2019 kl 21. 10 Det har gått över 13 år sedan första filmen av "High school musical" hade premiär. Men det är först nu som Ashley Tisdale, som spelade Sharpay Evans, visat filmen för maken Christopher French. Något han inte blev speciellt road av. – Inte din kopp te? Gjorde du några andra galna grejer på high school? frågar Ashley Tisdale honom på Instastory. Ashley Tisdale, 34, gjorde rollen som Sharpay Evans i Disneys populära "High school musical"-filmer, med Zac Efron och Vanessa Hudgens i huvudrollerna. Trots att det har gått flera år sedan filmerna spelades in så har Tisdales make, musikern Christopher French, aldrig sett dem. Fram tills nu. – Jag utsätter min man för att titta på den. Han har aldrig sett någon av filmerna", säger hon på Instastory enligt People. Christopher French skeptisk I flera inlägg på Instastory dokumenterade hon filmtittandet, där maken var både road och skeptisk av det han fick bevittna. – Skulle du ha dejtat mig? frågar Tisdale och möts av ett litet skratt från maken.

Ashley tisdale filmer och tv-program center

ashley tisdale filmer och tv-program center

I ett av klippen frågar Tisdale även honom om han skulle ha kollat på "High school musical" när han var yngre, varpå han svarar "förmodligen inte". – Inte din kopp te? Gjorde du andra galna grejer på high school? ", frågar Tisdale. Från film till tv-serie Tidigare i år släpptes mockumentären och tv-serien High School Musical: The Musical på Disneys nya streamingtjänst Disney+. – Det är ett privilegium att få skriva ett kärleksbrev till alla fans av de ursprungliga "High school musical"-filmerna samtidigt som vi gör en satirisk, feel-good musikal till en ny generation, sa seriens skapare Tim Federle i en intervju med People. Ashley Tisdale är just nu aktuell i tv-serierna "Carol's Second Act" och "Merry happy whatever". Efter "High school musical"-filmerna återkom hon i rollen som Sharpay Evans i spinoff-filmen "Sharpay's Fabulous Adventure".

Mary kate och ashley olsen filmer

REKOMMENDERAD: Klicka här för att åtgärda Windows-fel och optimera systemets prestanda Långsamt men säkert har Windows 10-användare blivit intresserade av Microsoft-programmet Filmer och TV or Movies & TV (16), eftersom de kan ladda externa undertexter under filmuppspelning. Detta var en stor nackdel i vanliga applikationer som Windows Media Player. Detta har lett användarna att byta till alternativa applikationer som VLC Player för att ladda textning. Inte längre! Hämtar externa undertexter i Movies & TV App Maj 2020 Uppdatering: Vi rekommenderar nu att du använder det här verktyget för ditt fel. Dessutom fixar det här verktyget vanliga datorfel, skyddar dig mot filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimerar din dator för maximal prestanda. Du kan snabbt lösa dina PC-problem och förhindra att andra händer med den här programvaran: Steg 1: Ladda ner PC Repair & Optimizer Tool (Windows 10, 8, 7, XP, Vista - Microsoft Gold Certified). Steg 2: Klicka på " Starta Scan "För att hitta Windows-registerproblem som kan orsaka problem med datorn.

  1. Skadeanmälan trygg hansa
  2. Black friday kläder
  3. Ashley tisdale filmer och tv-program lyrics
  4. Ashley tisdale filmer och tv-program 3
  5. Kikarsikten till luftgevär, Köp ditt kikarsikte online
  6. Översätt till tyska från swe
  7. Ashley tisdale filmer och tv-program english
  8. Ladda ut externa undertexter i Windows 10-filmer och TV-appar - Handböcker för Windows Bulletin
  9. Mobilt bredband kontantkort
  10. Österrike – Sverige Live Stream | Streama Fotboll Online | 6/9/2018
  11. Resa till istanbul

Ashley tisdale filmer och tv programme a revoir

Steg 3: Klicka på " Reparera allt "För att åtgärda alla problem. Filmer och TV-app i Windows 10 Stödjer laddning av externa undertexter. Om du är intresserad av att ladda en extern textningslista till Filmen och TV-programmet under Windows 10, fortsätt enligt följande. Redigera ljudspår. Först försök ladda ner textning av din favoritprogram eller film du vill titta på. Den kan laddas ner som en zip-fil. Efter nedladdning kan du spara filen var som helst, men i SRT formatera. Om du har laddat ner undertexterna i en zip-fil, dekomprimera du dem på en lämplig plats. När du är klar öppnar du videon i programmet Film och TV och klickar på bubbla-knappen bredvid volymknappen. Om filen har kodade textning kommer de att visas med följande alternativ: ' Välj undertextfil '. Klicka på "Välj undertextfil" och välj den nedladdade SRT-filen. Undertexter visas omedelbart på din skärm. Observera att om din mediefil innehåller flera ljudspår, kan du välja och redigera önskad textning i Filmen och TV-programmet.

Ashley tisdale filmer och tv-program 3

För att redigera ljudspåret, klicka på knappen Språk bredvid knappen Spela / pausa. Här bör du se en sammanhangslista med tillgängliga kanaler. Klicka på önskat spår och spåret ändras på nolltid. Ha det roligt med den uppdaterade Filmen & TV-appen! Related Video