Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Elbil Barn Bmw X6

August 25, 2021, 1:58 pm

En cool elbil utformad som en BMW X6M. Du kan köra framåt och bakåt samt i två olika hastigheter i denna stilrena och stabila elbil. Elbilen är utrustad med öppningsbara dörrar, säkerhetsbälte och många häftiga detaljer. Elbilen har både MP3-ingång och USB-port så att du kan spela din favoritmusik när du kör. Elbilen har även häftiga ljud- och ljusfunktioner för att göra körupplevelsen så verklighetstrogen som möjligt. Det medföljer en fjärrkontroll så att en vuxen kan kontrollera bilen fram till dess att barnet har lärt sig att manövrera bilen på ett säkert sätt. - Laddare ingår - Fjärrkontroll ingår - Säkerhetsbälte - Ljud- och ljusfunktioner - MP3-ingång - USB-port - Öppningsbara dörrar - Plats för ett barn Rekommenderad ålder: 3–6 år. OBS! Vi rekommenderar att elbilen används på jämn och fast mark (till exempel asfalt), då den kan ha svårt att ta sig fram på gräsmattor och i uppförsbackar.

Köp BMW X6M Elbil | Jollyroom

Elbil bmw barn - AllaAnnonser

Boka din bil redan nu så har du julklappen klar! Sportig elbil BMW svart för barn 3-8 år. Bilen har plats för 2 barn Hastighet: 5km/h, fordonet har 2 växlar framåt och 1 bakåt. Batteri: 12V 10A Adapter för laddning. Tuta, belysning. 2 x 12V motor a´ 28W Storlek:(CM): 142*78*62 Vikt: 23kg Maximal belastning 40 kg Frakt 300kr.

Elbil barn bmw x6 vit

  1. Elbil barn bmw x6 interior
  2. Ladda halebop kontantkort online
  3. City gross uddevalla
  4. Elbil barn bmw x 2
  5. Elbil barn bmw x6 sport

Här finns det elbilar, motorcyklar och fina fyrhjulingar till ditt barn! Vilket barn älskar inte fartfyllda lekar? Barn och Familj › LeksakerCachadLiknandeDenna typ av utrustning har självklart ett pris, men en elbil för barn kan bjuda på många. Fräck replica av sportbilen BMW Zmed massor av realiatiska detaljer: LED-lyse, MP3-stereo. Elbil Mercedes McLaren SLR 7- SVART. En elbil kan nog vara de flesta barns högsta önskan. Här hittar du ett stort utbud av häftiga och roliga elbilar, fyrhjulingar och elmotorcyklar för barn. Två fullt funktionella dörrar som enkelt öppnas. NetonNet erbjuder elbilar för barn med diverse roliga funktioner. Alltid med fri frakt och snabb leverans. Precis som en pick-up ska vara är den stor och rejäl med plats för två barn. Här finner du många olika typer av åkfordon för de yngsta barnen. El bilen er av høy kvalitet noe som sikrer barnet mange. Detta är ingen elbil som helst, utan det är en BMW-elbil. Bamba säljer leksaker på nätet! Arizona Jeep 12V, barn, gumihjul.