Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Gröna Lund Snake | Snake - Gröna Lunds Nya Värstingåk 2019 - Gröna Lund

August 25, 2021, 12:43 am
  1. Gröna lund snake youtube
  2. Gröna lund price
  3. Gröna gardiner
  4. Gröna lund snake längd

Publicerad: 30 augusti 2018 kl. 10. 55 Gröna Lund i Stockholm får en ny attraktion nästa år – Snake. "Ormen" roterar kring tre axlar samtidigt, 40 meter över luften. Det ska vara tivolits mest intensiva åktur hittills, lovar man. 2021 ska Gröna Lunds nya stora berg- och dalbana ha premiär. Men i väntan på det presenterar man nu en nyhet redan till 2019. I april nästa år invigs Snake – som beskrivs som ett riktigt värstingåk. Gästerna kommer att rotera kring tre axlar samtidigt i en hastighet av 80 km/h, 40 meter upp i luften. Den som vågar kommer att utsättas för uppemot 4, 3 G-krafter. Snake placeras på området där den nya berg- och dalbanan byggs, vilket innebär att den bara tas i bruk under en säsong. – Vi vill bjuda våra gäster på en riktigt häftig attraktion nästa år, och det här är nog bland de mest intensiva åkupplevelser man kan utsätta sig för. Den kommer bara stå på Gröna Lund under säsongen 2019, så jag hoppas att alla som vill och vågar tar chansen och kommer och åker den, säger Magnus Widell, vd på Gröna Lund, i ett pressmeddelande.

Gröna lund snake youtube

Skriv in biljettkoden som du hittar på din biljett eller på ditt värdebevis som du fått per mail. Du kan nyttja rabatten en gång per park under säsongen 2020. Välkommen!

Gröna lund price

Åkturen, som kommer ha premiär i april nästa år, är Gröna Lunds mest intensiva hittills. Gröna Lunds nästa stora berg- och dalbana kommer att ha premiär 2021, och "Snake" kommer att placeras på området där man förbereder för den. – Vi vill bjuda våra gäster på en riktigt häftig attraktion nästa år, och det här är nog bland de mest intensiva åkupplevelser man kan utsätta sig för. Den kommer bara stå på Gröna Lund under säsongen 2019, så jag hoppas att alla som vill och vågar tar chansen och kommer och åker den, säger Magnus Widell, VD på Gröna Lund, i pressmeddelandet. Kolla i videon ovan för att se attraktionen. Och ja, om du är sugen på att åka Snake så vet du var du ska någonstans 2019. Du kanske också vill läsa om Lisebergs senaste attraktion Valkyria som slår Europa-rekord? Då kan du läsa mer om det här. Eller om Gröna Lunds reklam inför förra halloween som stoppades för att den var för läskig? Här kan du läsa mer om det. Kommer du våga åka Snake?

Video • Aug 29, 2018 08:00 CEST Gröna Lund får en helt ny attraktion till 2019. Och det blir inte vilken attraktion som helst. Till premiären i april kommer nya värstingåket, Snake, att snurra sina gäster 40 meter upp i luften i 80 km/h och utsätta dem för 4, 3 G-krafter. Men de modiga får passa på. Attraktionen är tillfällig och kommer bara att finnas på Gröna Lund under 2019. Licens Creative Commons erkännande (? ) Videolängd 0:32 Relaterat / Kontaktpersoner Presskontakt Informationschef Press och information an sp ni bo ka bh. t ed ro pu se tk li wx us vb @g xb ro lo na ad lu oy nd bo. c bg om vm 010-708 91 50 0708-580050 Ansvarar för PR och information. Relaterat / Nyheter Snake är Gröna Lunds nya värstingåk 2019 Pressmeddelanden Idag kan vi bekräfta att Gröna Lund får en helt ny attraktion till 2019. Attraktionen är tillfällig och kommer bara att finnas på Gröna Lund under 2019.

Gröna gardiner

gröna gröna lund snake youtube

Gröna lund snake längd

Nu berättar Allt om Resor att Snake flyttar till Skara sommarland. – Snake kommer att tillföra en ny dimension till alla modiga gäster som besöker Skara sommarland. Det är en åktur som de lite mer våghalsiga gästerna kommer att stormtrivas i, eftersom man slungas runt 40 meter upp i luften i 80 kilometer i timmen, säger Janne Nilsson, vd Skara sommarland, till Expressen. Publicerad: 11 juli 2019 kl

  1. Gröna lund snake stannade
  2. Gröna lund snake trailer
  3. Gröna lund map
  4. Gröna lund tickets
  5. Gröna lund snake video
  6. Marshall kilburn prisjakt
  7. Hotell nära gröna
  1. Behövs pass till danmark för barn