Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Anders, Jag Och Hans 23 Andra Kvinnor

August 24, 2021, 12:03 pm

"Anders, jag och hans 23 andra kvinnor" finns tillgänglig på SVT Play. Nahid Persson har tidigare gjort flera prisbelönade dokumentärer. "Prostitutionen bakom slöjan" fick en Guldbagge och nominerades för en Emmy.

Anders, jag och hans 23 andra kvinnor

Likväl lämnar dokumentären mig med en besk smak i munnen. Nahid Persson avslutar sin dokumentär med att säga att "Vissa människor kan inte förändras" vilket känns som en felaktig slutsats. Snarare borde den lyda: Vissa människor är i gravt behov av fundamental terapi, och borde inte få sitt beteende uppfläkt på bioduk.

  • Anders jag och hans 23 andra kvinnor songs
  • Anders jag och hans 23 andra kvinnor series
  • Mia och jag
  • Mina jag och irene
  • Anders Roséns kritik mot ”Anders, jag och hans 23 andra kvinnor”
  • Anders jag och hans 23 andra kvinnor episode 1
  • Anders jag och hans 23 andra kvinnor film
  • Anders jag och hans 23 andra kvinnor stream
  • Anders jag och hans 23 andra kvinnor lyrics
  • Viaplay gratis 3 månader kod 5
  • Annandag påsk 2019

Tinder Publicerad 11 mar 2019 kl 10. 37 Dokumentären "Anders, jag och hans 23 andra kvinnor" har väckt starka reaktioner. Nu hävdar huvudpersonen Anders Rosén att mycket i filmen är falskt. Varpå regissören Nahid Persson påstår att Anders nya uttalanden är lögn. – Allting! säger hon. Dokumentärfilmaren Nahid Persson, 58, träffade tennisproffset Anders Rosén, 50, på dejtingappen Tinder och blev förälskad. Dessvärre visade det sig att Anders Rosén dejtade 23 kvinnor samtidigt vilket gav Nahid Persson en idé – att göra en film om fenomenet och vips blev "Anders, jag och hans 23 andra kvinnor" verklighet. Nu påstår Anders Rosén att dokumentärfilmen är falsk. – Det är jättemycket som inte är sant, det är väldigt planerat och jag fick inte se så mycket precis innan allt var klart och det skulle ut på bio, säger Anders Rosén i podcasten "Alla våra ligg". Nahid Persson i sin tur hävdar till Expressen att detta inte stämmer och uppger att Anders fått se filmen tre gånger innan premiären på SVT.

Men vi har så olika åsikter att det inte finns någon anledning för mig att ödsla tid på henne. Privat är hon rent fantastisk, vi hade det fantastiskt trevligt och mysigt. Men professionellt skrämmer det mig hur man kan göra så här. Både SVT och Nahid sa att det skulle finnas stöd för mig efter filmen. Det har jag inte sett någonting av. Är du singel i dag? – Ja, det är jag. Jag får jättemycket förslag, främst via Facebook och sms. Men det är jag själv som känner att jag vill ta det försiktigt. Det är ungefär 900 kvinnor som kontaktat mig. De tycker synd om mig och tror att de kan hjälpa mig. Fakta Nahid Persson har gjort flera prisbelönade dokumentärer. "Prostitutionen bakom slöjan" fick en Guldbagge, samt nominerades för en Emmy. Anders Rosén är professionell tennisspelare, i dag arbetar han som tränare.

På senare år har hon gått mot det mer personliga uttrycket men lyckats behålla ett allmänmänskligt perspektiv, där hennes egna upplevelser kantat större sammanhang, inte minst då den iranska revolutionen, som i Drottningen och jag. Men här har hon snävat till perspektivet, rejält! – satt kameran på sig själv och sin relation med vad som framställs som en störd man. Med hjälp av ett jagat psyke och en anteckningsbok kartlägger Anders alla sina erövringar, för att hålla kolla på dem, komma ihåg vem som är vad. Men… erövringar visar sig vara fel ord. Anders är ingen kallhamrad häradsbetäckare. Snarare får man nog se hans dejter som snuttefiltar. Anders skildras nämligen som en trasig person. Visst, han tycks opålitlig, en lögnare, men främst en lidande människa som med största sannolikhet har en emotionell störning, en patologisk önskan att vara till lags, att bekräfta andra – för att på så sätt själv få tillfredställelse. En missbrukare av kärlek. Nahid Persson verkar vara en humanistisk och godhjärtad person som är beredd att tro det bästa om människor, även de som sviker henne, vilket får henne att ta sig an projektet Anders.

Bombi bitt och jag

Nahid blir blixtförälskad efter en tinderdate med tennisproffset Anders. Han är mannen i hennes liv. Men det finns ett hinder - han dejtar ytterligare 23 kvinnor. De svikna kvinnorna startar en Facebookgrupp för att lufta sin ilska. Nahid, som är dokumentärfilmare, börjar filma deras relation i ett försök att nå och förstå varandra. Det blir en resa genom svek och lögn, men med hopp och längtan efter närhet och kärlek. Svensk dokumentär från 2018 av Nahid Persson. Information om Anders, jag och hans 23 andra kvinnor - Anders, jag och hans 23 andra kvinnor Publicerades fre 10 jan 02:00 Kan ses till ons 8 jul 23:59 ( 1 månad)

anders jag och hans 23 andra kvinnor en

Anders Rosén menar på att han har mottagit hot och blivit utsatt för misshandel efter att dokumentärfilmen släpptes. Bildkälla: Nahid Persson Träffar du någon idag? – Nej, jag har blivit livrädd för det, säger Anders. Hur ska du gå vidare från det här? – Vad ska jag göra? Jag har mina barn och barnbarn, men har det bra ändå. På mitt jobb tittar alla jävligt snett på mig och skrattar åt mig. Det är inte kul alls, menar Anders. Läs mer om Nahid Persson svar om utspelet här! Har du sett Anders, jag och hans 23 andra kvinnor?

Ni har säkert hört talas om Anders, jag och hans 23 andra kvinnor. Det har av förklarliga skäl ordats en hel del om den här dokumentären om en man som, precis som titeln säger, samtidigt har ihop det med två dussin damer. Det är en film som trots sitt till synes enkla upplägg pepprar hjärnbarken med frågor och funderingar. Inte minst om en dokumentärfilmares ansvar, även om den kvalitén nog är omedveten. Det är onekligen en lockande och publikfriande premiss. Säljande som en löpsedel. Här finns både samtid och tidlös önskan. Tinder och begreppet själsfrände. Kärlek. Och svek. Den man som dokumentaristen Nahid Persson hittar på sin dejtingapp är snygg, trevlig, omtänksam, uppmuntrande, lagar god mat – ja, helt enkelt för bra för att vara sann. Det är först efter det att Nahid blivit kär som hon förstår vilken bedragare han är. Nahid Persson är en av landets främsta dokumentärfilmare. Hon slog igenom redan med sin fängslande och skrämmande långfilmsdebut Prostitution bakom slöjan (2004), där hon blottlade dubbelmoralen bland Irans religiösa fundamentalister.

Allt är överdrivet och mycket är påhittat. När jag konfronterade henne så sa hon att det var bra för filmen. Jag var kär i henne, säger Anders Rosén till Nyheter24. Blivit misshandlad Efter att filmen släpptes menar Anders på att han har mottagit väldigt mycket hat- och hotbrev. Han blev av med sitt jobb och ska också ha blivit misshandlad vid ett tillfälle så hårt att två av hans revben bröts. – Det gjorde att jag inte kunde spela tennis på hela sommaren. Folk som känner mig undrade "vad är det som händer? ", menar Anders. Försökt få kontakt med Nahid Tennisproffset säger att han har försökt att få kontakt med Nahid utan framgång. Hon ska ha spärrat Anders telefonnummer och sociala medier. Han hade framförallt synpunkter på hur han framställdes i filmen och att den var vinklad så att han framställdes som en sexmissbrukare. – Nahid är en fin människa privat, men jag hade svårt med växlingarna under dokumentärfilmen. Det går inte att göra något åt filmen, man har ingen chans mot media, säger Anders.

  1. Svenska engelska översättning meningar