Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Uppdrag Granskning Flashback

August 24, 2021, 11:35 am
  1. Uppdrag granskning SVT - Sidan 28 - Flashback Forum

Reg: Jan 2012 Inlägg: 2 579 Till 99% när det handlar om grova rån där gärningsmännen består av fler än 2 personer, så är det alltid äckliga utomeuropeiska invandrare inblandat. MENA-pack. Detsamma när det rör sig om ungdomsrån. Då är det också samma empatilösa människor inblandade. Programmet ligger ute på SVTplay sedan lunch. Intressant att se de utländska föräldrarna som slår barnen då de begått brott. Reg: Feb 2018 Inlägg: 144 Det vänder sig i magen.... Sagt det förr, snart har vi medborgargarden som tar hand om de här typen av brottslingar/små svin. Misshandlar dem, skjuter dem. Det vore nog en bra affär för samhället också. Intressant att det är en somalier och en av Mellanöstern-ursprung som tas upp. Stämmer nog med statistiken också. Reg: Dec 2017 Inlägg: 800 Citat: Ursprungligen postat av Knullkungen Intressant inställning. @52:00 "Dumma Svenska samhälle! Det är det dumma Svenska samhällets fel att min son har en så dålig uppfostran! " Typ. Avstängd Reg: Dec 2011 Inlägg: 5 128 Ganska dåligt byte om 7 st ska dela på en mobiltelefon.

Uppdrag granskning SVT - Sidan 28 - Flashback Forum

Vi lever ett fredligt och kärleksfullt liv utan att göra nått emot dom, trots vad de gör och har gjort mot vårt folk. Tycker att de är fult att peka ut så. "

Och vi har haft problem med kvinnor som haft samröre eller kärleksrelationer med våra klienter. Han har fört statistik på hemmet där han arbetar och säger att 21 anställda kvinnor haft relationer med intagna under de 18 år han jobbat där. Generaldirektör: "Ja, varför blir man förtjust i någon" När Uppdrag gransknings reporter frågar ställföreträdande generaldirektören för Sis, Jan-Eric Josefsson, varför personal inleder kärleksrelationer med intagna svarar han: – Ja, varför blir man förtjust i någon. Det kanske förekommer på er redaktion också, jag vet inte. Och det kanske inte är förbjudet på Uppdrags gransknings redaktion att inleda en relation men hos oss är det. Ställföreträdande generaldirektören för Sis, Jan-Eric Josefsson. Foto: Skärmavbild/Uppdrag granskning Reportern säger att det är en "absurd" jämförelse. – Ja, det kan man ha olika uppfattningar om. Men vi accepterar inte... personer hos oss är under tvång. De är inte placerade hos oss av fri vilja och vi har gjort bedömningen att då är det inte okej, säger han.

Att vara medlem är gratis. Så kommer det alltid att vara. Vi vill samtidigt göra mycket mer. Vi tänker fortsätta att erbjuda en fri samhällsdebatt, utan yttre påverkan, som är öppen och tillgänglig för alla. Samtidigt så har vi mängder av idéer. Vi tror att vi skulle kunna bli så enormt mycket bättre. Men för att detta ska bli verklighet krävs större intäkter. Det har på senare tid blivit allt svårare att finansiera verksamheten enbart genom annonsintäkter. Men med frivilliga donationer kan allt bli verklighet. Samtliga donationer går till servrar, bandbredd, underhåll och utveckling av Tillsammans kan detta bli riktigt bra. Donation → Bankgiro: 211-4106 ()

För föräldrarna är det omöjligt att orka med. Anställda kan ju bytas av Reg: Jul 2004 Inlägg: 5 338 Detta är en konsekvens av att de stängde dårhusen. Inlägg: 4 141 Citat: Ursprungligen postat av Sotern Ja, inlåsning och medicinering får kanske sjuka att må bättre ändå, än frihet och ångest. __________________ Senast redigerad av rappytt 2019-09-04 kl. 17:40. Reg: Sep 2019 Inlägg: 159 jag tror att det både är mer o mindre synd om psykiskt sjuka än vad folk normalt tror. det är inte så synd om deras kropp för ofta har dom pengar över att konsumera meningslösa saker o missbruka o hitta på dumheter även om dom inte borde utan ägna all kraft att hitta tillbaka till livet men det är väldigt väldigt synd om deras själar när teknisk diagnos, mediciner o en handläggare är allt dom får och ingen annan vägledning utöver detta, inte heller samtalsterapi hjälper tyvärr. ur viss synvinkel, hade psyksjuka det därför bättre förr, när dom var fattigare men kunde orientera sig efter en teologisk världsbild, förstå vad synd och botgöring är och att detta är början till nytt liv Reg: Feb 2017 Inlägg: 3 079 Ursprungligen postat av DJ-Emerald Det finns inga som orkar ha såna personer som Marika runt sig, inte ens hennes mamma.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Jag förstår Läs mer Flashback har ingen betalvägg. Att vara medlem är gratis. Så kommer det alltid att vara. Vi vill samtidigt göra mycket mer. Vi tänker fortsätta att erbjuda en fri samhällsdebatt, utan yttre påverkan, som är öppen och tillgänglig för alla. Samtidigt så har vi mängder av idéer. Vi tror att vi skulle kunna bli så enormt mycket bättre. Men för att detta ska bli verklighet krävs större intäkter. Det har på senare tid blivit allt svårare att finansiera verksamheten enbart genom annonsintäkter. Men med frivilliga donationer kan allt bli verklighet. Samtliga donationer går till servrar, bandbredd, underhåll och utveckling av Tillsammans kan detta bli riktigt bra. Bankgiro: 211-4106 ()

Vill man hitta fel så kan man det, de flesta på flashback kommer inte nöja sig förrän det börjar likna Samhällsnytt. Senaste inslaget sätter ord på en hel tankar som gått i mig de senaste åren. Framförallt hur sårbar media blivit i det nya flashnews-samhället, mycket ska skrivas utan som någon helst bakgrundskoll. Har RT skrivit det, ja då måste det stämma ju säger AB! Det utlöser en kedjereaktion och helt plötsligt blir en lögn till en sanning. Den tredje statsmakten är numera en domstol för vad som finns på dagens agenda, antisemitism och "metoo" går alltid hem - då blir man offentligt lynchad. Skönt att gubben och kollegorna fick lite upprättelse, cirkuset kring Karolinska verkar aldrig ta slut. Reg: May 2016 Inlägg: 26 Tycker UG har blivit otroligt tråkigt numera! Senaste avsnittet är ett exempel. Också detta ältandes om skatteparadis och liknande är för mig helt ointressant. Skulle vilja ser mer liknande Dokument inifrån (Älskade smuggelhund) fast från UG istället. Bra jobbat. UG är seriösa men i PK Sverige åker man ju på en känga ifall man antyder att någon skulle vara utländsk!

elin uppdrag granskning flashback
  1. Uppdrag granskning filipstad flashback
  2. Uppdrag granskning SVT - Sidan 27 - Flashback Forum
  3. Uppdrag Granskning ville stoppa intervju - Flashback.se
  4. Uppdrag granskning SVT - Sidan 26 - Flashback Forum

Kim från Västerås har LVM-placerats, rymt, tagit överdoser och kommit tillbaka till det låsta hemmet. Uppdrag granskning har under ett halvårs tid följt Kims kamp mot missbruket. Foto: Skärmavbild/Uppdrag granskning – Det finns lika mycket knark här inne som det finns där ute, säger han. Personal smugglar in droger på hemmen I den ansvariga myndigheten Statens institutionsstyrelses, Sis, diarium hittar Uppdrag granskning 280 fall av droger på LVM-hem från 2017 till maj 2018. Drogerna har resulterat i dödliga överdoser, misshandelsfall och upplopp bland intagna. Uppdrag granskning får höra av Kim att personal på hemmen smugglar in en majoritet av drogerna, och att det görs för att tjäna pengar eller för att de har sexuella förhållanden med intagna. Behandlingsassistent bekräftar sexrelationer Klas-Birger Arenander är behandlingsassistent på LVM-hemmet Hornö, och är även fackligt skyddsombud. Klas-Birger Arenander är behandlingsassistent på LVM-hemmet Hornö Foto: Skärmavbild/Uppdrag granskning - På Hornö där jag jobbar har vi personal som tagit in droger till grabbarna men de har ju fått sluta.

Människor har satsat pengar och trott på löften från en pensionerad bankman - men det är inte till honom som pengarna gått. Vilket skämt polisen är. Detta kunde sluta för 10 år sedan. __________________ Senast redigerad av okok1 2020-03-11 kl. 20:39. 165 miljoner har fettot och horan stulit. Och förstört livet för 100-tals människor! Vilka jävla äckliga människor det finns. Reg: Apr 2017 Inlägg: 312 Ursprungligen postat av okok1 Kan bara hålla med. Finns det nån annan tråd om härvan? Ursprungligen postat av Machines (FB) Investeringsbedrägeriet från Umeå - "Rävlandagreven" och den pensionerade bankmannen Tack Reg: Apr 2010 Inlägg: 5 308 Jag förstod inte av reportaget om det bara var Mikael som levde lyxliv. Eller om detta även gällde Kurt och Jon-Inge? Reg: Jan 2015 Inlägg: 3 557 Ta bort. Fanns annan tråd. Senast redigerad av Novus4212 2020-03-12 kl. 09:20. Frivilligt bidrag istället för betalvägg Flashback har ingen betalvägg. Att vara medlem är gratis. Så kommer det alltid att vara. Vi vill samtidigt göra mycket mer.

uppdrag granskning högskoleprovet flashback uppdrag granskning flashback mikael
  1. God enkel pasta
  2. Tåg till amsterdam 2016