Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Bästa Småbilen Begagnat

August 23, 2021, 6:49 pm

Volvos nya V90 har fått kritik för att den är för stor, för lång och för bred. Kritiken är helt enligt den senaste trenden. Allt fler tittar efter en så liten bil som möjligt. En bil som drar lite mindre, inte kostar så mycket och som inte tar så stor plats. Och det är klart att det går att göra riktigt bra småbilsaffärer. Här är de 12 bästa småbilsköpen i svenska bilhallar. 1. Kia Rio Pris: från 145 900 kronor. Kommentar: Kias nya Rio är en av de stora bilnyheterna i år. Kia briljerar med sju års nybilsgaranti, ett flexibelt och bra utrymme i kupén och en hög säkerhetsnivå. Kia har också pressat ner priset nu under den första lanseringstiden vilket gör snygga Rio till ett riktigt bra vårköp. Kia Rio har riktigt bra köregenskaper och ett stabilt chassi. Ska vi gnälla på något så blir det på 1, 2-litersmotorn som är i klenaste laget. Men det finns en 1, 4-liters som alternativ och som då också kostar lite mer. Läs hela vårt test av Kia Rio här.

Test av bästa elbil 2019: Hetaste modellerna jämförs - M3

bästa småbilen begagnat
  • Fas nolla tändtråd färger o
  • Bästa småbilen begagnat – Bilar for familjen
  • Biltester av nya och begagnade bilar hos Autonytt
  • Bästa småbilen begagnat 2018
  • Bästa begagnade småbilen för 30000
  • Bästa begagnade småbilen för 30000 – Bilar for familjen

Hej! Vi hade tidigare en Citroen C5 kombi från 2001 som dog under julhelgen (generatorn slutade ladda, var sista droppen). Den hade upp till dess varit en trotjänare men nu är det dags att hitta en ny. Jag har lånat en bil som jag måste återlämna till helgen och har nu stirrat mig lite blind på urvalet i min prisklass. Vi tittar alltså på att köpa en kombi eller gärna halvkombi som kostar max 20 000, gärna närmare 15 000. Den ska helst vara nyare än C5an var (typ 03-04), milen gör mindre om bilen kan ta det. Hittar nog dock inte samma deal som på C5an som jag fick för 5500:- och gick galant i två år! Men å andra sidan får bilen gärna hålla i 5 år denna gången. Det som vi ser som mest viktigt är bränsleekonomi, driftsäkerhet och kollisionssäkerhet. Vi kör mest på motorväg, men jag jobbar mycket ute i bushen och tar gärna milersättning, så den får gärna också tåla lite ojämna skogsvägar (C5ans ställningsbara och mjuka fjädring var perfekt för detta). Farthållare och C-lås var något jag saknade på C5an så det står högt på listan för mig.

skrivbord begagnat bästa begagnade småbilen 2010

Collin: Bli inte lurad av däckbytarna Byter till elbil – sparar 40 000 kr per år Skattechock på tjänstebilar – så mycket dyrare blir din bil "Kanske den bästa modellen någonsin" Omkörningsförbud för lastbilar – nu Stort test: Här är bästa vinterdäcken 2019 Sveriges största vinterdäckstest 2019 Mekanikerna: Bilarna vi inte skulle välja Smarta knep – spara pengar på bensinen Exklusiv lista: Här lagar du bilen billigast Collin om halkan: "Vad gör Trafikverket? Ingenting" Exklusiv förhandstitt på BMW:s nya laddhybrider

Förarmiljön i Kuga är bra, men den känns lite omodern jämfört med andra europeiska konkurrenter. Ratten är belamrad med knappar och det känns varken intuitivt eller modernt i alla lägen. Drivlinan i Ford Kuga Vignale är densamma som i Ford Mondeo och den gör mycket bra ifrån sig. Ford Kuga är precis som sin systermodell Mondeo utrustad med en hel del funktioner. Lane assistent är bra men reagerar lite för sent – hjulen har redan passerat över linjen innan den gör ljud ifrån sig. Det automatiska helljuset funkar dock riktigt bra och likaså den adaptiva farthållaren, även om vi saknar kö-assistent. Överlag är det här en bil som ger dig mycket för pengarna, men den når inte riktigt upp i samma klass som de bästa konkurrentmodellerna i segmentet. Betyg 7 av 10 >> Läs hela testet av Ford Kuga här Hyundai Tucson: Genomtänkt, snygg och smidig Hyundai Tucson är Santa Fes mindre syskon, och det här är en bil som ser ganska liten ut till det yttre, men invändigt är den rymlig, praktisk och bjuder på bra komfort.