Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Rumänska Till Svenska / Översätta: Indonesiska Till Rumänska | Tradukka [Svenska]

August 25, 2021, 4:04 am
  1. Rumänska till svenska free
  2. Rumänska till svenska sv
  3. Rumänska till svenska live
  4. Rumänska-Svenska Ordbok, Glosbe
  5. Svenska - Rumänska översättning | TRANSLATOR.EU

16 [sexton] Årstider och väder 16 [şaisprezece] Anotimpuri şi vreme Klicka för att se texten: svenska română Det här är årstiderna: Ac----- s--- a-----------: Våren, sommaren, pr-------- v---, hösten och vintern. to---- ş- i----. Sommaren är hett. Va-- e--- f--------. På sommaren skiner solen. Va-- b--- s------. På sommaren går vi gärna ut och promenerar. Va-- m----- s- n- p------ c- p------. Vintern är kall. Ia--- e--- r---. På vintern snöar eller regnar det. Ia--- n---- s-- p----. På vintern stannar vi gärna hemma. Ia--- s--- c- p------ a----. Det är kallt. Es-- r---. Det regnar. Pl---. Det är blåsigt. Ba-- v-----. Det är varmt. Es-- c---. Det är soligt. Es-- î------. Det är klart väder. Es-- s----. Vad är det för väder idag? Cu- e--- a----- v-----? Det är kallt idag. As---- e--- r---. Det är varmt idag. As---- e--- c---. Ladda ner MP3 () Lärande och känslor Vi är lyckliga när vi kan kommunicera på ett främmande språk. Vi är stolta över oss själva och våra framsteg. Å andra sidan, om vi inte lyckas blir vi upprörda eller besvikna.

Rumänska till svenska free

För närvarande har vi 5729350 meningar översatta Samarbete Hjälp oss att skapa den största svenska-rumänska ordboken på nätet. Logga bara in och lägg till ny översättning. Glosbe är ett samarbetsprojekt och var och en kan lägga till (och ta bort) översättningar. Det gör vår ordlista svenskarumänska verklig, eftersom det är skapat av infödda människor, som använder språket varje dag. Du kan också vara säker på, att eventuella misstag i ordboken repareras snabbt, så du kan lita på våra uppgifter. Om du hittar något misstag eller kan lägga till nya uppgifter: gör det. Tusentals människor kommer att vara tacksamma för detta. Du ska veta, att Glosbe inte lagrar ord, utan snarare tanken på vad ordet betyder. Tack vare detta, genom att lägga till en ny översättning, finns massor av nya översättningar skapade! Hjälp oss att utveckla Glosbe ordböcker och se hur din kunskap hjälper människor runt om i världen.

Översätta i realtid från Indonesiska på Rumänska

Rumänska till svenska sv

snabb översättare för närvarande översätter vi från svenska till 44 språk Text från svenska Översätt till rumänska Översättningarna erbjuder kom ihåg språket Översätta Har hjälpt Er den här översättningen? Bidra till vidareutveckling av projektet Betygsätt översättningen Genomsnittligt betyg: 4, 47 East-romanskt språk som talas i Rumänien (och i minoriteter i grannländerna). Rumänska är en fortsättning på det latinska, som användes i Romanized Dacia och i den nordöstra delen av Balkanhalvön. På grund av det isolerade läget Rumäniens från andra romanska nationer Rumänska utvecklats helt oberoende. De flesta av hennes ordförråd härstammar från latinets, många ord, men också från de slaviska språken. Den rumänska grammatiken visar överensstämmelse med andra språk Balkan, En medlem låtsas namn, infinitiv, och beskriver framtida tid etc. Det är lätt böjnings böjningar (endast 3 verb faller). Accent är gratis och rörligt. Rumänska 1860 skrev i kyrilliska, numera är skriven med latinska bokstäver.

rumänska till svenska randyrun svenska

Rumänska till svenska live

rumänska till svenska may

I sin ekonomiska politik hade Ceaușescu ändå problem. Efter massiva lån och en strandad oljeöverenskommelse med Iran efter shahens fall 1979, beslöt Ceaușescu på 1980-talet att hela den enorma statsskulden skulle avbetalas fram till 1990. Han införde elransonering, sålde jordbruksproduktionen utomlands och införde importstopp. Det rurala livet försvann under cement och människor tvångsförflyttades från landsbygden till höghus. Höghus var enligt Ceaușescu den ultimata symbolen för en civilisation, och i samma veva revs också Bukarests ikoniska gamla stad. Många människor svalt eller frös ihjäl under de råa vintrarna, andra tvingades arbeta tills de stupade. Samtidigt rådde sträng censur och dissidenter fängslades eller dödades. Dessutom var skrivmaskiner förbjudna – för att äga en behövde man statligt tillstånd. Om Ceaușescu hade missat en viktig händelse klistrades hans och frun Elenas bilder in, för att historien skulle se att de hade varit där. Bilder av honom med rynkor retuscherades, utåt skulle en bild av en Ceaușescu som till synes var oberörd av tidens tand visas.

Rumänska-Svenska Ordbok, Glosbe

Baltic Media har ett eget system för att testa rumänska översättare. Kriterier: språkutbildning, minst 3 års erfarenhet inom översättning, referenser från andra kunder, provöversättning. Auktoriserad rumänsk översättare En stor andel av våra rumänska leverantörer är auktoriserade - certifierade rumänska översättare. Certifiering krävs för rumänska översättningar som certifierats av en notarie samt för tolkning vid rättegångar. Rumänska översättningstjänster Alla rumänska översättningar går igenom tre stadier: översättning, redigering och korrekturläsning. Rumänska översättare arbetar med översättningsprogrammen Trados Translator's Workbench och Trados MultiTermsom säkerställer användning av konsekvent terminologi. Datasäkerhet, lagring och sekretess är vårt ansvar. Serverlagring av slutförda rumänska översättningar. Om förlorar översättningen, finns den kvar i våra elektroniska arkiv. Utbildade, kompetenta och serviceinriktade projektledare som ständigt utvecklar sina färdigheter inom hantering av flerspråkiga projekt.

vi använder tjänster från kvalitativa leverantörer av ordförråd Microsoft våra översättningar är snabbar och tillförlitliga användningen av översättarverktyget är gratis, utan registrering eller andra förpliktelser en översiktlig, snygg och funktionell siddesign språkversioner för alla Europas språk säkerhet är en prioritet för oss, därför skyddar vi våra användare och deras översättningar med säkerhetskodning Välj språk som översättarverktyget skall arbeta med. Skriv in eller kopiera in texten i det övre fältet och klicka på knappen "översätt". I det nedre fältet visas omedelbart den önskade översättningen, som du sedan kan markera, kopiera och använda för dina egna behov. översätter 1000 texttecken på en gång (mellanlång text), om du vill översätta längre texter måste du dela upp översättningen i flera olika delar. För att få en så hög kvalitet på översättningen som möjligt är det nödvändigt att du formulerar texten skriftspråkligt och grammatiskt korrekt. Slanguttryck och ej skriftspråksmässiga uttryck är normalt ett problem för online-översättarverktyg.

Svenska - Rumänska översättning | TRANSLATOR.EU

rumänska till svenska now
  • Rumänska till svenska tv
  • Marinerad kyckling i ugn
  • Rumänska till svenska 2017
  • Rumänska till svenska randyrun svenska
  • Översättning rumänska till svenska online
  • Hjärnan kan bli grundsten i artificiell intelligens | KTH
  • Jens Lax Foto: Lahtis VM 2017
  • Bron säsong 1 online
  • Start - Riksarkivet
  1. Asterix och obelix filmer
  2. Göteborg till london