Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Leif Gw Persson Förmögenhet - Leif Gw Persson Om Sin Förmögenhet: ”Obegripligt Mycket” | Stoppa Pressarna – Kändisar – Kändisnytt – Hänt Extra – Se & Hör – Nöje

August 25, 2021, 4:40 pm

Leif G. W. Persson, 73, är en storfavorit hos svenska folket, det märks tydligt på hans nyöppnade Instagramkonto med 115 000 följare. Han verkar också ha en näsa för att kunna nosa upp lukrativ business och tjänar enorma summor, varje vecka. – Jag tjänar skitmycket pengar, ungefär hundra miljoner per år. Ett par miljoner i veckan ungefär. Den som säger att pengar inte betyder något snackar skit. Det är en frihet att aldrig behöva kolla efter röda prislappar, berättar han i SvD. Tack! Vi har skickat ett mejl till din epostadress. Öppna mejlet och bekräfta din epostadress så får du nyhetsbrevet inom kort. Leif G. W Persson skriver böcker och har sitt eget vin. Nu håller han på och utökar sitt bolag, där frun Kim Persson, 61, är vd. – Jag hoppas kunna få igång försäljning av mitt eget snus om några år, jag har en projektgrupp som jobbar med det nu. Får jag det på fötter kan det bli kolossalt lönsamt. Sen får det räcka med projekt för mig, förklarar han. "Jag har misskött mig" Men några dyra vanor och olater har han inte lagt sig till med utan är fortfarande en enkel person och hans företagade står på barnen, någon han verkar tycka vara klokt då han varit när att dö vid flera tillfällen och hans problem med hjärtat varit akut.

Nytt miljonregn över Leif GW Persson | Stoppa Pressarna – Kändisar – Kändisnytt – Hänt Extra – Se & Hör – Nöje

Leif GW Persson har investerat "väsentligt över" två miljoner i ett svenskt läkemedelsbolag. Nu avslöjar författaren och kriminologen att det handlar om alzheimerforskning – och att det finns privata skäl bakom investeringen, skriver Aftonbladet. – Om man har en närstående som råkat ut för det här, det är inget kul, säger Persson till tidningen. Den folkkäre professorn har länge undvikit att prata om sina många gånger framgångsrika investeringar på börsen. Men tidigare i november öppnade Leif GW Persson, 73, upp om satsningen på det svenska plåsterföretaget S2 Medical. Nu berättar författaren och kriminologen om ytterligare en satsning inom sjukvård. "Väsentligt över" två miljoner kronor har investerats i bioteknikbolaget Alzecure som driver flera projekt mot alzheimer. Leif GW Persson investerar miljoner i forskning mot alzheimer Det finns andra skäl än ekonomiska bakom investeringen, bland annat att en närstående insjuknat, avslöjar Leif GW Persson för Aftonbladet. – När en nära anhörig plötsligt inte längre är nåbar...

TV4 Publicerad 12 jul 2017 kl 16. 34 Leif GW Persson, 72, kan snart bada i pengar. Den gamle polisprofessorn har slagit personligt rekord och nästan fördubblat omsättningen i sitt bolag på fyra år. Vinsten blev nästan 8 miljoner kronor. – Det går rakt upp. I år räknar vi med en kraftigt förhöjd omsättning, säger en nöjd Leif GW Persson. Han skriver böcker, håller föreläsningar, investerar i aktier och andra värdepapper, skriver krönikor i Expressen och är regelbunden person som kriminalexpert i både SVT och TV4. Och det ger inkomster. Fenomenet Leif GW Persson har slagit sitt eget rekord när det kommer till hur mycket hans bolag Leif GW Persson AB tjänar. Aldrig tidigare har han dragit in så mycket pengar som under 2016. "Polisprofessorn" har en närmast raketliknande ekonomisk utveckling de senaste åren och näst intill fördubblat omsättningen på fyra år. Det framgår av bolagets senaste årsredovisning som gäller 2016. LÄS OCKSÅ: GW blir kötthandlare Så här ser nettoomsättningen ut år för år: 2013 12 280 000 2014 18 062 000 2015 15 085 000 2016 23 525 000 Verksamheten i företaget är bred: Bolaget bedriver utredningsverksamhet inom det kriminalpolitiska området samt författar- och föreläsningsverksamhet, framgår av företagets förvaltarberättelse.

leif gw persson förmögenhet school

– Ja, det går väldigt bra. Jag tror att hela företagsgruppen omsätter närmare hundra miljoner i dagsläget, säger Leif GW Persson till Expressen. LÄS MER: Pernilla Wahlgrens stora kärleksavslöjande efter dejten med superhunken Han har delat upp sin verksamhet i flera olika bolag och allra mest omsätter värdepappershandeln där Leif GW har gjort flera uppmärksammade investeringar i bolag som sedan har börsintroducerats. – Jag går inte längre in på vilka placeringar jag gör. Men de är ganska omfattande och det finansiella är utan jämförelse den största andelen i mina bolag, säger professorn själv. Han unnar sig omkring tre miljoner kronor per år i aktieutdelning och sedan tar han ut en lön på ungefär samma belopp. LÄS MER: Prinsessan Estelles skandalkonsert får påföljd – Men jag betalar 75 procent i skatt på varje krona jag tjänar. Det gör mig inget, för det blir ändå ett berg av 25-öringar som jag kan leva på, säger Leif GW som även ger bort ett par miljoner varje år till välgörenhet. LÄS MER: De ärver miljonerna efter skådespelerskan Bibi Andersson LÄS MER: Jenny Strömstedt brutalt misshandlad med knytnävesslag LÄS MER: Kristin Kaspersens hemliga tröst efter uppbrottet från Calle Sterner Så mycket omsätter den stenrike professorn!

Det här är jävligt skambelagt och naturligtvis en förklaring till att forskningen är försummad. Hostmedicin däremot, har säkert fått tusentals miljarder genom åren, säger han till tidningen. Närstående till Leif GW Persson drabbad av alzheimer Professorn säger att han inte vill berätta närmare för att skydda den drabbades integritet. 120 000 svenskar lider av hjärnsjukdomen som förutom att drabba minnet påverkar rumsorientering och vardagsfunktioner. De mediciner som finns i dag kan bara lindra förloppet. – Sjukdomen rör den sociala biten. Jag skulle aldrig drömma om att sätta en krona i spelbolag, konstaden för dem får andra betala. Men den här investeringen tycker jag är fullt legitim, säger Leif GW Persson till Aftonbladet.

  1. Kreditupplysning på sig själv
  2. Nordea företag logga in
  3. Leif gw persson förmögenhet school
  4. När kommer peaky blinders säsong 5 på netflix sverige
  5. Zack och codys ljuva havsliv farm
  6. Leif gw persson förmögenhet of life
  7. Leif GW Persson lägger miljoner på forskning mot alzheimer
  8. Leif gw persson förmögenhet 2
  9. Dam vm fotboll
leif gw persson förmögenhet hospital

Rättigheterna gick tillbaka till 20th Television den 1 januari. Och sen gick det snabbt: Efter sju dagar var avtalet med Fox Network undertecknat - och telefonen började ringa hos Leif GW Persson. Dealen är unik på flera sätt säger branschpersoner Expressen talat med. Bara att sälja en serie till USA baserad på böcker är extremt ovanligt och enligt amerikanska branschmedier kan det vara den största dealen Fox gjort i genren. - Att kanalerna och studion har fortsatt kämpa efter alla dessa turer är snarare ett bevis för att det är väldigt många som tror på projektet och att slutligen få göra detta på Fox är jättestort, säger Henrik Bastin, vd för produktionsbolaget Fabrik Entertainment med bas i Los Angeles. Men varför valde CBS att inte gå vidare tror du? - Jag tror det är väldigt enkelt: CBS som kanal är väldigt konservativa medan Fox är kanalen med mer "edge" så att CBS tackade nej är deras stora lycka. CBS gillade idén på pappret men var fel kanal, det är i sig är inte ovanligt men att ett år senare sälja in samma idé till en annan kanal är väldigt ovanligt, men det gick för att materialet var så bra.

Det nya aktiebolaget, Leif GW Produktion AB, bildades i början av maj och dess ändamål är att "marknadsföra varumärket Leif GW Persson samt andra till honom kopplade varumärken". – Summa summarum, om man lägger ihop hans trovärdighet, mediala slagkraft och hans författarskap så pratar vi om hundratals miljoner kronor i något slags potentiellt varumärkesvärde, sa Niklas Turner Olovzon, varumärkesexpert och vd för kommunikationsbyrån Passion Lab. FAKTA: Här är hela listan över Leif GW Perssons bokproduktion 1978: Grisfesten 1979: Profitörerna 1982: Samhällsbärarna 2002: Mellan sommarens längtan och vinterns köld 2003: En annan tid, ett annat liv 2005: Linda – som i Lindamordet 2007: Faller fritt som i en dröm 2008: Den som dödar draken 2010: Den döende detektiven 2011: Gustavs grabb 2013: Den sanna historien om Pinocchios näsa 2015: Bombmakaren och hans kvinna 2016: Kan man dö två gånger?

Det är det som det handlar om, säger han.

Jakten på en ny manusförfattare inleddes, och ungefär samtidigt som många började undra varför det var så tyst, fick Hart Hanson (som bland annat skrivit succén "Bones") uppdraget att skriva ett nytt pilotavsnitt. - Där satt allt som en smäck, säger Niclas Salomonsson. CBS gjorde ett avtal med 20th Television att hitta Evert Bäckström eller "Everett Backstrom" som rollfiguren heter i USA. Men än var det långt ifrån klappat och klart. Leif GW Persson hade sina förslag (och sa i flera intervjuer att han hoppades på Sopranos-skådisen James Gandolfini, som sorgligt nog dog i en hjärtinfarkt i somras) och amerikanska branschpressen beskriver processen som ovanligt "lång och svår" innan filmbolaget tillslut föreslog Office-stjärnan Rainn Wilson. Piloten producerades och Leif GW Persson var gladare än hans agent någonsin sett honom ("han gick ut på balkongen och bara skrek "JAAAAAAA") och han berättade i flera intervjuer att han skulle tjäna mer pengar än någon annan svensk författare någonsin.