Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Engelska Till Persiska

August 21, 2021, 10:01 pm

Vidare välkomnar jag att parlamentet den 13 december förra året beslutade att bevilja ett bidrag på 3 miljoner euro till en tv-nyhetstjänst på farsi. English It is an enlightened and pluralist society that tries to obtain the information it needs, and we are supporting that quest by means of the Farsi television news service. Det är ett upplyst och pluralistiskt samhälle som försöker få den information som det behöver, och vi stöder de försöken genom nyhetssändningar i tv på farsi.

Översättning engelska till

Statistik För närvarande har vi 179 017 översatta fraser. För närvarande har vi 5729350 meningar översatta Samarbete Hjälp oss att skapa den största engelska-persiska ordboken på nätet. Logga bara in och lägg till ny översättning. Glosbe är ett samarbetsprojekt och var och en kan lägga till (och ta bort) översättningar. Det gör vår ordlista engelskapersiska verklig, eftersom det är skapat av infödda människor, som använder språket varje dag. Du kan också vara säker på, att eventuella misstag i ordboken repareras snabbt, så du kan lita på våra uppgifter. Om du hittar något misstag eller kan lägga till nya uppgifter: gör det. Tusentals människor kommer att vara tacksamma för detta. Du ska veta, att Glosbe inte lagrar ord, utan snarare tanken på vad ordet betyder. Tack vare detta, genom att lägga till en ny översättning, finns massor av nya översättningar skapade! Hjälp oss att utveckla Glosbe ordböcker och se hur din kunskap hjälper människor runt om i världen.

Det persiska språket Språkfamilj: Indoeuropeiska språk, iranska språk, persiska Persiska, eller Farsi som det kallas av de som talar språket, är ett språk som talas i Iran, Tadzjikistan, Afghanistan, delar av Georgien, Indien och Pakistan. Språket har utvecklats mycket under de senaste seklen. Många ord har lånats från geografiskt intilliggande språk; först och främst från armeniska och grekiska, men även från arabiska och i viss mån turkiska. Under senare år har många västerländska ord lånats, huvudsakligen från engelska och franska. Officiellt språk i: Iran, Qatar. Språkkod ISO 639-1: FA Professionella persiska översättare Det finns över 10 persiska språkspecialister i våra databaser. I enlighet med "Baltic Medias" kvalitetspolicy utförs översättningar till språket av en auktoriserad persisk översättare som har persiska som modersmål. Vi använder oss enbart av professionella specialister med diplom i lingvistik från universitet/högskola och/eller erfarenhet inom översättning, med eller utan specialisering inom ett visst område.

Swedish I dag förs det fortfarande oljekrig, till exempel området runt Persiska viken, men vid horisonten kan redan våldsamma konflikter om vattnet skönjas. Today, wars are still being fought over oil, as in the Gulf, but violent conflicts are already emerging on the horizon over water. Swedish Därför kommer vi i oktober att hålla en konferens om hur man använder förnybara energikällor tillsammans med länderna runt Medelhavet och Persiska viken. For this reason we will have a conference in October on using renewable sources together with countries from the Mediterranean and the Gulf. Swedish Konspirerar vi mot Vladimir Putin, som vill ge oss gas, och blir inblandade i de problem som amerikanerna vill ha i Persiska viken så att vi inte kan få billig olja? Are we conspiring against Putin, who will give us gas, and getting embroiled in the trouble the Americans want in the Gulf so we cannot have cheap oil? Swedish Nu beklagar vi konsekvenserna av vår vapenhandel med autokratierna i Persiska viken, det vill säga dödsfallen, de oskyldiga offren för de vapen som vi sålde till dessa länder.

snabb översättare för närvarande översätter vi från svenska till 44 språk Text från svenska Översätt till persiska Översättningarna erbjuder kom ihåg språket Översätta Har hjälpt Er den här översättningen? Bidra till vidareutveckling av projektet Betygsätt översättningen Genomsnittligt betyg: 4, 05 Persiska tillhör familjen indoíránských språken. Persiska talas främst i Iran, Afghanistan, Uzbekistan och Tadzjikistan. Hennes intellekt utan även medborgare i många andra länder i Mellanöstern. Du förstår det och du, om du använder vår persiska textöversättning. Persiska numera skriven på arabiska manus, men använder sina egna fyra bokstäver. "Parsi" var det språk som befolkningen i moderna Iran, har använt det redan under åren 550-330 f Kr. Under århundradena språket har förändrats fram till dagens moderna form. Den innehåller nu många begrepp lånade från andra språk som persiska så många gånger som den hittar ett ord som beskriver en nyskapad artefakt händelse. Den lokala regeringen försöker dämpa detta fenomen, men dessa ansträngningar var förgäves.

Babylons gratis översättningstjänst online Om det är en online översättare du behöver, har du hittat den bästa här. Babylon ställer till ditt förfogande en automatisk översättare för ord, texter, uttryck och mycket annat. Sök efter bokstavligen miljontals termer i Babylons databas med över 1600 ordböcker och ordlistor från de mest skilda informationskällorna. Allt detta finns tillgängligt på mer än 75 språk. Babylon har över 10 års erfarenhet när det gäller ordböcker, översättningsprogram och översättningstjänster. Det är ett av de mest kända och bäst etablerade företagen för informationssökning i hela världen. Denna webbplats erbjuder dig allt i fråga om översättning, även om du inte använder Babylons översättningsprogram med licens, som gör det möjligt att översätta med ett klick. Här har du möjlighet att översätta hela meningar, få synonymer och motsatsord samt översätta till och från så gott som alla språk. Babylon har miljontals användare över hela världen och en mycket hög andel nöjda kunder som använder dess översättningsprogram.

  1. Lasse Kronérs nya kärlek: Yasmine, 29 | Stoppa Pressarna – Kändisar – Kändisnytt – Hänt Extra – Se & Hör – Nöje
  2. Engelska till persiska live
  3. Översätt till engelska
  4. Med andra ord spel
  5. Läskande god fläderblomssaft – utan citronsyra! (med bilder) | Fläderblomssaft, Recept, Sommardrinkar
  6. Översätt engelska till persiska
  7. Svenska till persiska
  8. Engelska till persiska youtube
  9. Engelska till persiska day
  10. Allt för sverige säsong 8
  11. Engelska till persiska end
  12. Översättning från Engelska till Persiska

Persiska är väldigt poetisk, mild och melodisk språket. Det sägs om henne, hon är en av de vackraste språken i världen. Poesi spelar därför en mycket viktig roll i det språket. En av de äldsta texterna tillbaka till 6: e århundradet före Kristus., Som är skriven i kilskrift. Fornpersiska vi finner i den heliga boken Avesta. Om du vill använda våra persiska persiska översättare lär positiva nyheter för dig säkert kommer att vara det faktum att den persiska skilja könen (manligt, kvinnligt, mitten). Men har men två typer av verb. Men för fans av denna språk ingen roll eftersom vår persiska ordbok är alltid tillgänglig. vi använder tjänster från kvalitativa leverantörer av ordförråd Microsoft våra översättningar är snabbar och tillförlitliga användningen av översättarverktyget är gratis, utan registrering eller andra förpliktelser en översiktlig, snygg och funktionell siddesign språkversioner för alla Europas språk säkerhet är en prioritet för oss, därför skyddar vi våra användare och deras översättningar med säkerhetskodning Välj språk som översättarverktyget skall arbeta med.