Herpes I Ögat

Herpes I Ögat

Omgiven Av Psykopater

August 23, 2021, 4:38 pm
  1. Omgiven av psykopater pocket
  2. Omgiven av psykopater bok
  3. Omgiven av psykopater test
  4. Omgiven av psykopater

Så undviker du att bli utnyttjad av andra Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Ej möjligt att beställa recensionsexemplar från detta förlag Behörighet saknas Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta om du vill utöka din behörighet. Vill du beställa recensionsexemplar? Logga in Utgivningsdag: 2017-05-17 Recensionsdag: 2017-05-31 Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater. Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt – eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det … På populärvetenskapligt vis och med glimten i ögat avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går.

Omgiven av psykopater pocket

Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater. Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt - eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det... På populärvetenskapligt vis och med glimten i ögat avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart är att vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra.

Omgiven av psykopater bok

Att vissa människor är mer manipulativa än andra råder det ingen förvirring om, men det betyder inte att alla som manipulerar eller har psykopatiska drag är psykopater. Du har säkert redan stött på flera psykopater utan att tänka på det och blivit manipulerad mer än du tror. Men genom att lyssna på ljudböcker som Omgiven av psykopater kan du få stopp på det, en gång för alla. Om författaren Thomas Erikson Thomas Erikson är både föreläsare och författare med flera titlar under sitt bälte. I sitt arbetsliv jobbar Thomas med att utveckla företag och organisationer utifrån ett ledarperspektiv. Han har föreläst för flera stora företag som TV4, Coca cola, Volvo och IKEA och de senaste 18 åren har Thomas tränat cirka 4000 chefer och ledare och lett dem på rätt väg för att bli både bättre och effektivare. Vi tycker att boken förtjänar 9/10, håller du med? Berätta gärna i kommentarsfältet nedan! För dig som vill lyssna på Omgiven av psykopater på ljudbok gratis kan du göra det på Nextory, Storytel, Bokus Play och Bookbeat.

så undviker du att bli utnyttjad av andra: 100 procents skydd mot manipulation I boken visas hur en psykopat använder sig av våra svagheter för att kunna utnyttja oss. Genom att bli medvetna om hur vi själva fungerar, kan vi se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.

Omgiven av psykopater test

omgiven av psykopater färger test omgiven av psykopater download

Omgiven av psykopater

  1. Omgiven av psykopater färger
  2. Omgiven av psykopater recension
  3. Omgiven av psykopater
  4. Mc mässan 2017 stockholm
  5. Omgiven av psykopater bok
  6. Landstigningen i normandie 10
  7. Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra
  8. Fartyg till salu
  9. Jag har läst
  10. Grå starr operation

Även om titeln indikerar att det bara är emot psykopater så förbereder boken dig mot manipulation av alla slag, även om det främst är psykopater som sysslar med detta. Du har säkert träffat på den där spännande typen; en hjälpsam, trevlig och karismatisk person som alltid säger rätt sak i rätt tillfälle och som konstant har en komplimang på lager. Hen får dig att må bra och vinner sakta men säkert över ditt förtroende, medan du är ovetande om att samma förtroende sedan kommer användas för psykopatens egen agenda. I omgiven av psykopater ljudboken får du höra om flera olika sätt en psykopat kan tänkas utnyttja dig för sin egen vinning och du får även råd om hur du kan försvara dig mot dessa angrepp. För att göra det enklare att försvara sig för läsaren använder författaren Thomas Erikson DISA-modellen som tilldelar dig som läsare en färg baserat på din personlighet. D står för dominans, I för inspiration, S för stabilitet och A för analys. Din personlighet baseras alltså på dessa mätenheter och genom att känna till dina karaktärsdrag och hur du reagerar i vissa situationer kan du lära dig hur du ska försvara dig mot manipulering.

  1. Pojken med det tickande hjärtat
  2. Engelska till persiska
  3. Unga mammor lina lundmark blogg